RENOVERINGSMODELLEN

Renoveringsmodellen

Vrenen har under de senaste åren lagt ner mycket tid och resurser på att utveckla en renoveringsmodell som både är kostnads- och tidseffektiv. För att utveckla renoveringsmodellen har Vrenen tillsammans med Tm2 arbetat fram och handlat upp en konkurrenskraftig modell med kvalitativt material från EU-länder.

Valfrihet

Köken samt annat material kan skräddarsys helt efter hyresgästens önskan och kommer i en mängd olika färger och nyanser, något som har varit mycket uppskattat av samtliga hyresgäster. Köken samt vitvarorna är tidsenligt moderna och specifikt framtagna för hyresrätter i storlekarna i 47-85kvm.

Kvalitet och trygghet

Samtliga vitvaror är inhandlade från Electrolux. Utöver det så ingår golvvärme, spotlights samt induktionshällar som standard. Renoveringsmodellen har varit mycket uppskattad av såväl hyresgäster som Hyresgästföreningen, eftersom lägenheterna blir attraktivt renoverade och ingen ofrivillig evakuering sker.

“Vrenen är en aktiv hyresvärd som tar hand om sina hyresgäster och erbjuder ett kvalitativt boende till förmånliga priser. Kvaliteten på de nyrenoverade lägenheterna är i särklass bäst i marknaden.”

- Mats, Förvaltare